NOI FACILITĂŢI DE GAMBLING ONLINE RESPONSABIL PENTRU PARIORII DIN NEW JERSEY

martie 6, 2015 in Gambling, Gambling America, Stiri, Wog

Conform lui casinos-online.co.uk, Divizia de Implementare a Gamingului (DIG) din New Jersey a anunţat recent că a făcut auto-excluderea de pe site-urile online de gambling din New Jersey mai uşoară și mai convenabilă pentru jucători, prin adăugarea de noi reglementări. Pariorii online care doresc să se auto-excludă pot face acest lucru acum atât prin înregistrare directă pe site-ul DIG, sau pe NJPortal.com.

Jucătorii de pe internet care vor urma această cale vor fi nevoiți să răspundă cu precizie la întrebări de confirmare a identității lor. Jucătorii pot alege din mai multe variante, putând opta inclusiv pentru perioada de auto-excludere de un 1 an sau 5 ani.

Noul regim face actul de auto-excludere mai rapid și mai simplu; anterior, jucătorii care doreau să facă acest lucru erau obligați să deschidă întâi un cont pe un site de gambling online din New Jersey și apoi să se auto-excludă prin intermediul site-ului. DIG subliniază faptul că auto-excluderea personală din cazinourile land-based din New Jersey se poate face încă în persoană la birourile DIG sau la operatorii de cazinou și jocuri de noroc aflați oriunde în stat.