American Gaming Association sprijină Japonia în legalizarea industriei de gambling

aprilie 21, 2015 in Gambling, Gambling Asia & Oceania, Stiri, Wog

Asociația Americană de Gaming (AGA) a anunțat că va ajuta Japonia în legalizarea industriei de gambling, în special pe partea de cazinouri.

”Putem ajuta prin a oferi informații și experiența noastră”, a declarat Geoff Freeman, președinte al asociației, în presa japoneză. ”Cazinourilor nu vor furniza doar experiența jocurilor, ci și o opțiune importantă de divertisment și de petrecere a timpului liber. Mulți operatori de cazinouri din America își doresc să fie parteneri în Japonia”, a mai declarat reprezentantul AGA.

Intr-adevăr, mai multe firme de gaming din America și-au arătat interesul de a investi în Japonia în cazul în care gamblingul va fi legalizat. Una din firmele interesate este MGM Resorts International. Alături de un consorțiu de companii japoneze, americanii plănuiesc să investească 10 miliarde de dolari într-un resort cazino în Japonia. Las Vegas Sands Corp operează cazinouri în SUA, Macao și Singapore, dar și-a arătat interesul de a intra și pe piața japoneză.

Alături de americani, mai mulți operatori asiatici își doresc să investească în gamblingul japonez, însă deocamdată intențiile lor sunt în așteptare deoarece această industrie încă nu e legalizată.