Mutarea de 370 milioande dolari! AGS achiziționează Cadillac Jack

aprilie 1, 2015 in Exclusiv, Gambling America, Stiri

American Gaming Systems (AGS) a anunțat că a ajuns la o înțelegere pentru achiziționarea Cadillac Jack, un furnizor nord-american de aparate pentru jocurile de noroc. Tranzacția se ridică la 370 de milioane de dolari, plătiți cash, plus încă 12 milioane de dolari care vor fi plătiți dacă se vor respecta anumite cerințe și vor fi primite aprobările necesare.

Cadillac Jack este unul dintre cei mai importanți furnizori ai aparatelor de joc Class II pe piața americană de gambling, operând în special în Alabama, New Mexico și Wisconsin. Până la sfârșitul lui 2014 avea instalate aproximativ 11,000 mașini de joc.

”Această mutare poate fi considerată o transformare incredibilă pentru AGS. Achiziția Cadillac Jack demonstrează faptul că ne dorim să facem următorul pas major și să ne poziționăm ca un jucător important în industria de gaming.”, a declarat David Lopez, CEO AGS, după semnarea actelor.

În urma acestei mutări, Cadillac Jack își va accelera serviciile, urmând să lanseze o serie nouă de produse, inclusiv o nouă linie de aparate de joc la care se lucra deja și care vor fi reunite în generația Class III.