Numărul de vizitatori ai orașului Las Vegas a crescut ușor în luna februarie

aprilie 3, 2015 in Exclusiv, Gambling, Gambling America, Stiri, Wog

Las Vegas Sun a anunțat că Las Vegas a întâmpinat aproape 3,2 milioane de vizitatori în luna februarie, cu aproximativ 1% mai mult față de anul anterior, a informat marți, 31 martie, Autoritatea de Convenții și Vizitatori din Las Vegas. Această creștere vine în parte din cauza unui salt în prezența la convenții, în ciuda unui declin în numărul total de evenimente lunare. Aproximativ 550.000 de persoane au participat la convenții în luna februarie, cu 12,1% mai mult față de aceeași lună a anului trecut.

Creșterea duce numărul vizitatorilor din primele două luni ale anului 2015 la 6.552.282 de persoane, în creștere cu 0.5% față de primele două luni ale lui 2014. Câștigurile în cadrul reuniunilor mici și mijlocii, precum și în cele mari World of Concrete Expo – care au adus aproximativ 55.000 de participanți – a ajutat la echilibrarea pierderilor înregistrate de târgurile mari, cum ar fi cea a Asociației Naționale a Constructorilor, care a fost programată pentru luna ianuarie în loc de februarie a acestui an.

Saltul în numărul de vizitatori a ajutat la creşterea prețului mediu a unei camere cu 3% în acest an față de precedentul, la 116,48$. Rata medie pentru primele două luni ale anului a fost de 126,57$, în creștere cu 9,4% față de aceeaşi perioadă a lui 2014. Tarifele camerelor din centru nu s-au descurcat la fel de bine, scăzând cu 14,2% față de anul precedent, la 57,74$.

În ciuda creşterii numărului de vizitatori, gradul de ocupare a camerelor din oraș în februarie a fost în uşoară scădere, la 84,7%, continuând o tendinţă a noului an.