Profitul operatorilor de pe aeroportul din Macao a crescut cu 21% în 2014

aprilie 4, 2015 in Exclusiv, Gambling, Gambling Asia & Oceania, Stiri, Wog

Macau News ne informează că Macau International Airport Company (CAM) a declarat luni, 31 martie, că profitul său net a crescut cu 21,1% la 230 milioane de patacas în 2014. Compania a anunţat cifra la Adunarea Generală Anuală şi Consiliul Director.

O declaraţie emisă după întâlnire, spune că veniturile CAM au depăşit 1,04 miliarde de patacas anul trecut. Declaraţia a subliniat că taxele de aterizare de pe aeroport au rămas neschimbate în ultimii trei ani, înregistrându-se prin urmare anul trecut o simplă creștere de 0,04%. Potrivit declaraţiei, toate companiile care operează pe aeroport au înregistrat veniturile totale de 4,38 miliarde de patacas anul trecut, o creștere de 6,6% față de anul precedent. Numărul pasagerilor a crescut cu 9% la 5,48 milioane de persoane, anul trecut.

În declaraţie s-a mai spus că Xiamen Airlines va lansa o nouă rută Macao-Jinan şi China Southern Airlines o rută Macao-Wuhan în acest an, adăugând că Taiwan V-Air planifica lansarea unei rute Macao-Taipei. În final s-a mai comunicat că o companie aeriană low-cost sud-coreeană “și-a exprimat interesul” de a intra pe piaţa din Macao în a doua jumătate a acestui an.