O firmă din Singapore investește 1,2 miliarde de dolari pentru un cazino în Myanmar

mai 19, 2015 in Gambling, Gambling Asia & Oceania, Stiri, Wog

Myanmar este noua atracție în lumea gamblingului. Statul din nord-vestul Thailandei a reușit să atragă atenția unor afaceriști din Singapore, care sunt dispuși să investească 1,2 miliarde de dolari într-un proiect care include și construcția unui cazino.

Potrivit informațiilor furnizate de cotidianul local Myanmar Times, firma Zochwell Group Pte Ltd este foarte aproape de a semna un contract de investiții cu valoarea menționată. Locația dorită e una idilică, în arhipeleagul Mergui. Locul e deschis deja pentru uz comercial, iar reprezentanții au anunțat că vor închiria terenul unei insule pentru o perioadă de 50 de ani, cu posibilitatea de a prelungi de două ori pe încă 10 ani.

Proiectul firmei din Singapore are numele ”The Salon Island” și va avea, pe lângă un cazino, un teren de golf, un port și un hotel. Insulele din arhipeleagul Mergui sunt în plină fază de dezvoltare, existând deja cinci hoteluri și moteluri care oferă 196 camere, însă proiectul afaceriștilor din Singapore include primul cazino din regiune.

Pe de altă parte, oficialitățile locale au declarat că nu au cunoștiință de proiect, semn că planurile nu se află într-o fază prea avansată.