Inspired Gaming Group a extins contractul cu Eurobet Italia

iunie 17, 2015 in Gambling, Gambling Europa, Stiri, Wog

Inspired Gaming Group, principalul furnizor de sporturi virtuale, jocuri pe mobil și videoloterii în sistem SBG a anunțat extinderea contractului de colaborare cu Eurobet Italia, un operator important pe piața de gambling italiană.

Inspired a devenit un nume important în Italia ca furnizoare de jocuri virtuale. Compania furnizează în acest moment 95% din sporturile virtuale din Italia (tradiționale, online sau mobil). Sporturile virtuale Inspired sunt disponibile pentru jucătorii italieni în peste 7,000 de case de pariuri și pe toate site-urile web de profil.

Eurobet Italia a lansat Inspired’s Virtuals în decembrie 2013, iar de atunci a mărit constant numărul de jocuri, în raport cu cererile jucătorilor. Inspired oferă acum către Eurobet Italia opt dintre cele mai populare jocuri: Rush Football, Rush Horses, Rush Trotting, Rush Greyhounds, Rush Motor Racing, Rush Speedway, Rush Cycling și Rush Tennis. Rush Football e unul din sporturile virtuale cele mai jucate în Italia, prin urmare va fi în curând lansată Rush Football II, în premieră la Eurobet Italia.

”Suntem încântați de faptul că Eurobet a extins acest contract. Se confirmă astfel calitatea produselor noastre și răspunsul pozitiv din partea jucătorilor. În ultimul an ne-am concentrat pe dezvoltarea jocurilor virtuale în Italia. Am vrut să înțelegem preferințele jucătorilor italieni și să construim colaborări de lungă durată cu clienții noștri, printre care și Eurobet Italia. Chiar dacă portofoliul nostru de clienți va crește, vom continua să fim concentrați și dedicați asupra a ceea ce reprezintă succesul nostru.”, a declarat Vitaliano Casalone, președinte al Inspired Italia.