Este posibila deschiderea unui cazinou in Eilat, Israel

septembrie 28, 2015 in Gambling, Gambling Europa, Stiri, Wog

Eilat, poate fi primul oras din Israel in care se va deschide un cazinou land based. Prim Ministrul Israelului, Benjamin Netanyahu a pornit discutile pentru deschiderea acestui stabiliment in orasul situat in sudul tarii.

Netannyahu a promis in timpul campaniei electorale ca va avea in vedere, posibilitatea de a legaliza cazinourile si impactul socioeconomic pe care deschiderea acestora il vor avea asupra locuitorilor precum si asupra economiei tarii.

Orasul Eilat este de multi ani locatia de unde israelienii se imbarca la bordul navelor de croaziera pentru a juca odata cu iesirea acestora in apele internationale, din aceasta cauza deschiderea unui cazinou in acest oras poate fi de  bun augur. Odata cu deschiderea unui cazino legal vor disparea  acuzatile de spalare de bani si  jocuri aranjate de care se “bucura“ aceste vase de croaziera.

In 1998 un cazinou a fost deschis in Jericho timp de 6 ani, pana in 2004, cazinoul a avut voie sa functioneze pentru ca se afla pe teritoriul controlat de Autoritatea Palestiniana, cu toate acestea datorita violentelor din timpul celei de a doua Intifada , nu a avut succesul scontat si a fost inchis.

Construirea unui cazinou in Israel va intampina opozitia comunitatii evrreilor ortodocsi