Gamblingul din India se extinde: statul Andhra Pradesh ar putea aproba deschiderea unui cazino

septembrie 15, 2015 in Gambling, Gambling Asia & Oceania, Stiri, Wog

India e una dintre cele mai conservatoare țări din lume în privința legalizării jocurilor de noroc. Ele sunt, în principal, interzise în majoritatea zonelor. Până acum, doar trei state au acceptat funcționarea unor cazinouri: Sikkim, Daman și Goa.

Gamblingul s-ar putea extinde și în Andhra Pradesh, un stat de pe coasta de sud-est a Indiei. Câteva companii străine și locale și-au arătat interesul de a construi un cazino în această zonă, iar semnele indică că cererea lor va fi aprobată.

Andhra Pradesh se confruntă cu probleme economice, iar cazinoul își propune să aducă venituri guvernului. De asemenea, se vor crea locuri de muncă pentru localnici pe perioada construcției, iar apoi este de așteptat să se transforme într-o destinație turistică de top pentru indienii din partea de sud a țării.

În cazul în care cererea operatorilor va fi aprobată de guvern, cazinoul va fi construit în Visakhapatnam, un oraș de pe coasta Golfului Bengal. O cercetare realizată în acest scop estimează că Andhra Pradesh va avea de câștigat până la 4 milioane de euro pe an de pe urma cazinoului.