Un nou cazino în Carolina de Nord: Harrah’s Cherokee Valley River

septembrie 30, 2015 in Gambling, Gambling America, Stiri, Wog

Pe 27 septembrie a fost deschis Harrah’s Cherokee Valley Rivey Casino. Operatorii acestei noi atracții sunt Eastern Band of Cherokee Indians și Caesars Entertainment. Cazinoul se află lângă orășelul Murpy, la două ore cu mașina de Altanta, Georgia.

Alături de cazinou a fost construit și un hotel care oferă 300 de camere pentru oaspeți, precum și câteva restaurante. Întregul complex a pus la cale un sistem de recompense. Astfel, pentru fiecare consumatie, fie la restaurant, hotel sau în alte parte, vizitatorii vor primi puncte ce vor fi convertite la finalul călătoriei în puncte.

Cazinoul este format din 70 mese de joc și peste 1000 de aparate de tip slot. Nu vor lipsi camerele VIP care urmează să fie deschise. Peste 900 de angajați vor încerca să ofere o experiență cât mai plăcută vizitatorilor. În plus, crupierii au făcut un training de 16 săptămâni înainte de deschiderea cazinoului pentru a oferi o atitudine cât mai profesionistă jucătorilor.

Fumatul este permis oriunde, mai puțin în hotel. Cazinoul a instalat un sistem de circulație a aerului care permite fumătorilor luxul de a fuma în orice loc, fără să își facă probleme că vor deranja ceilalți clienți.