Sheldon Adelson este noul proprietar al Las Vegas Review – Journal

ianuarie 4, 2016 in Gambling, Gambling America, Stiri, Wog

Sheldon Adelson a confirmat ca el  este noul proprietar al Las Vegas Review – Journal, punand capat astfel unei saptamani de confuzie generate de speculatile privind persoana care a achizitionat cel mai mare ziar din Nevada.

“Intelegem dorinta angajatilor de la Review Journal si a comunitatii in general, de a identifica noii proprietari ai ziarului, a fost tot timpul in intentia noastra sa facem publica aceasta achizitie”  a declarat familia Adelson chiar in ziarul Review – Journal, ai caror reporteri au lucrat cu frenezie pentru a descoperii cine este noul proprietar.

Intr-o miscare ciudata care a atras o avalansa de critici din partea staff-ului ziarului  , noua companie infintata de Adelson, News + Media Capital Group, a cumparat ziarul cu suma de $140 milioane saptamana trecuta si hotarand  sa tina secreta achizitia.

Singurul nume care apare in actele de achizitie – Michael Schroeder, CEO al Central CT Communications si directorul noii companii – a refuzat sa faca vreun comentariu vis-à-vis de persoana din spatele intregii afaceri.