SJM mentine schema de bonusuri pentru staff si in 2016

ianuarie 5, 2016 in Gambling, Gambling Asia & Oceania, Stiri, Wog

SJM Holdings Ltd mentine schema de bonusuri pentru anul 2016, conform unei note interne emisa catre angajati. Acest lucru se intampla in ciuda lipsei de performanta a sectorului de gaming din Macao in anul ce doar a trecut.

Notificarea SJM Holdings afirma ca va fi acordat un bonus annual care este echivalent cu sariul pe doua luni  pentru angajatii care care castiga pana la MOP40,000 (US$2,505) pe luna.

Salariatii care au venituri mai mari de suma mai sus mentionata, vor beneficia de un bonus echivalent cu 1,5 parti din salariul lunar sau MOP40,000 , mergandu-se pe suma mai mare rezultata.

Angajatii care nu au implinit un an de munca la SJM Holdings, au dreptul la bonus proportional cu perioada de timp lucrata. Bonusul anual va fi platit in doua transe , in Ianuarie si Iulie.

In comunicarea celor de la SJM Holdings nu mentioneaza daca in 2016 va creste salariu angajatilor. Anul trecut compania a oferit o crestere salariala de 5% incepand cu Ianuarie 2015, pe langa schema de bonus colectiv.