Marco Rubio nu are încredere în jocurile de noroc online: ”Sunt foarte preocupat de expansiunea lor”

februarie 22, 2016 in Gambling, Gambling America, Stiri, Wog

Marco Rubio e unul din candidații republicani la funcția de președinte al Statelor Unite. În timpul unei vizite de campanie pe care a avut-o despre Carolina de Sud, candidatul a vorbit și despre opiniile sale legate de industria de gambling.

Astfel, Marco a recunoscut că nu are o opinie prea favorabilă despre gaming-ul online: ”Sunt foarte preocupa de expansiunea cazinourilor online. Ceea ce nu vreau să văd deloc sunt cazinourile de pe internet deoarece am observat că dependența de jocuri de noroc ruinează familii. Am văzut cum dezvoltarea gamblingului ruinează calitatea vieții oamenilor”.

În schimb, Rubio a avut o atitudine mai deschisă despre jocurile de poker și a comentat că necesită ”un nivel de cunoștiințe” pentru a fi practicate. Presa americană susține că această opinie este influențată și de faptul că politicianul e pasionat de poker.

În America, cazinourile online sunt legale doar în statele Nevada, New Jersey și Delaware, în timp ce California, Pennsylvania și New York au început să analizeze și ele posibilitatea de a permite existența cazinourilor online.