MGM amână deschiderea unui cazinou în care a investit 3 miliarde de dolari

februarie 23, 2016 in Gambling, Gambling Asia & Oceania, Stiri, Wog

MGM Resorts International a anunțat joi, printr-un comunicat de presă, că noul cazinou din Macao în care a investit 3 miliarde de dolari nu va fi deschis în acest an. Prin urmare, marea deschidere va avea loc în 2017.

Anunțul vine pe fondul unui declin al veniturilor din jocurile de noroc în Macao care durează de 20 de luni. MGM a raportat că în 2015 a înregistrat venituri de 2,2 miliarde de dolari în Macao, o sumă cu 33% mai mică față de 2014.

”Am luat o decizie strategică de a muta deschiderea MGM Cotai din al patrulea trimestru al 2016 pentru primul primul trimestru din 2017 pe baza condițiile actuale ale pieței și ținând cont de calendarul altor deschideri de resorturi din zonă.”, se arată în comunicatul citat, care mai subliniază că ”nu există nici o schimbare a actualului buget de 3 miliarde de dolari.”

MGM și-a deschis primul cazinou în Macao în 2007, iar investiția a costat 1,25 miliarde de dolari. În toamna anului trecut, Wynn Resorts a procedat în același mod: a amânat deschiderea cazinoului din martie 2016 pentru luna iulie a acestui an.