Proiect pentru un nou cazinou într-un paradis tropical

februarie 12, 2016 in Gambling, Stiri, Wog

Comisia de Control a cazinourilor din Insulele Virgine a acordat licența și implicit acordul pentru construcția unui cazinou pe cea mai mare insulă a arhipeleagului, St. Croix. Comisia funcționează de 20 de ani, însă aceasta este pentru prima oară când acordă o licență unui operator.

Cazinoul va fi operat de proprietarii hotelului Caravelle, care vor putea astfel să organizeze jocuri de noroc cu normă întreagă. Până acum, au mai organizat jocuri de noroc, însă doar în perioade limitate de Comisia de Control.

Locul șantierului pe care se va ridica noua locație destinată gamblingului a fost deja aprobat. Primele date care se cunosc despre cazinou este că va ocupa o suprafață de 185 metri pătrați și că va avea între 50-75 sloturi, dar și mese de joc.

O dată cu primirea acestei licențe și capacitatea hotelului va fi îmbunătățită. Vor fi adăugate 48 de noi camere pentru oaspeți, un centru de convenții, o sală de banchet pentru 400 de persoane și un port cu hidroavion. Hotelul are în prezent o capacitate de 75 de camere.

Proiectul include și suplimentarea locurilor de muncă astfel: 50-70 persoane vor fi angajate pentru cazinou, iar personalul hotelului va fi suplimentat cu încă 20 de angajați. Operatorii s-au mai angajat ca pe o perioadă de 10 ani să reinvestească 60% din venituri.