Lucrările la Resorts World se pun în mișcare

mai 17, 2016 in Gambling, Gambling America, Stiri, Wog

În Las Vegas vor începe, din trimestrul patru, al acestui an lucrările pentru un nou cazinou, iar planurile de construcție prevăd deschiderea acestuia în 2019.

Dezvoltatorii vor investi 4 miliarde de dolari într-un resort cu tematică chinezească, care va avea inclus și un cazinou. Inițial, planul era ca lucrările să fie gata până în 2018, însă un oficial al Consiliului de Gaming din Nevada a declarat că deschiderea a fost înaintată cu încă un an. Întârzierea se datorează designului complex pe care operatorii vor să îl insufle resortului.

Oficialul a mai afirmat că lucrările la această locație vor genera 5.000 de locuri de muncă pe șantier, iar după ce totul va fi gata, vor fi angajați aproximativ 2.500 de oameni cu normă întreagă pentru administrarea locației. Resorts World va fi construit pe terenul fostului hotel Stardust.

Stabilimentul va avea un hotel cu patru turnuri, 3.500 camere de cazare, cazinou, precum și facilități de bază non-gaming: parc acvatic, teatru cu 4.000 de locuri, dar și o replică a Marelui Zid Chinezesc. Resort World Las Vegas va fi prima mega-propietate dezvoltată în întregime de o firmă internațională: Genting Malaezia, companie care are operațiuni de jocuri de noroc și în Singapore, Coreea de Sud, Marea Britanie și Filipine.