Un nou resort casino hotel este prevazut a se deschide in Ho Chi Minh in 2019

iulie 9, 2016 in Gambling, Gambling Asia & Oceania, Stiri, Wog

Dezvoltatorul unui proiect ce contine un cazinou si un hotel in orasul vietnamez Ho Chi Minh a incheiat o intelegere cu Hilton Worldwide Holdings Inc cu privire la managementul segentului hotelier existent pe proprietate.

Conform anuntului facut de Hilton Worldwide hotelul se va purta numele de Hilton Saigon si este localizat in centrul orasului Ho Chi Minh, are fixat ca si perioada de deschidere,  finalul anului 2019. Ho Chi Minh este cel mai mare oras din sudul Vietnamului. Comunicatul nu prezinta detalii cu privire la cazinou, la numarul de mese de joc sau la cate slot machines vor fii instalate.

Dezvoltatorul proiectului este compania Saigon Cuu Long Corp si conform surselor locale acestia se pregatesc sa investeasca nu mai putin de $100 milioane.

Presedintele Saigon Cuu Long, Nguyen Van Kham  a declarat  ca “am ales perteneriatul cu Hilton Worldwide datorita reputatiei si a expertizei in cea ce priveste managementul hotelier. Suntem increzatori ca datorita puterii brandului Hilton, hotelul Saigon Hilton va fi alegerea numarului tot mai mare de vizitatori a orasului Ho Chi Minh.

Hilton Saigon va avea 350 camere si pana la 1,488 mp de spatii pentru intalniri, va include si o sala de evenimente de 820 mp. Facilitatile pentru recreere vor include un cazinou, spa, sala de forta, o piscine exterioara is mai multe restaurant si barurri.

Vietnamul are o populatie de 92.5 milioane de locuitori. In tara exista cateva cazinouri dar autoritatile au interzis jocurile pentru pariori daca acestia nu prezinta un pasaport strain. Cu toate acestea se pare ca exista in plan adoptarea unui decret care sapermita cetatenilor tarii sa joace la cazinourile din Vietnam.

Conform analistilor, in cazul in care se va deschide piata jocurilor de noroc si cetatenilor vietnamezi, va exista un interes masiv din partea investitorilor din gamblingul mondial.