Sheldon Adelson conduce topul celor mai bogati oameni din gambling

martie 21, 2017 in Gambling, Gambling America, Stiri, Wog

Revista Forbes a publicat lista celor mai bogati miliardari din lume. Sheldon Adelson continua sa fie cea mai bogata persoana din lume cu conexiuni in industria de gambling.

Adelson ocupa locul 20 in topul general al miliardarilor cu o avere de $30.4 miliarde. Liu Che Wo, seful Galaxy Entertainment ocupa locul 2 in top cu o avere de $12.1 miliarde urmat de fondatorul companiei Novomatic Johann Graf cu o avere de $7.2 miliarde.

Este interesant ca Forbes a exclus de pe lista toti membri familiei Lim care controleaza Genting Group, o afacere care a inregisstrat venituri de peste $4 miliarde.

Pe lista mai exista familii a caror membrii fac parte din ilustra lista a celor mai bogati detinatori de afaceri in domeniul jocurilor de noroc: Pansy Ho, Angela Leong si Lawrance Ho membrii ai familiei lui Stanley Ho si desigur Frank Fertitta, Lorenzo Fertitta si Tilman Fertitta.

In varsta de 40 de ani, Lawrance Ho este cel mai tanar miliardar din industria de gambling. Fondatorul PlayTech, Teddy Sagi este al doilea cel mai tanar miliardar la 45 ani.

Desi a pierdut aproximativ $300 milioane din investitia in Trump Taj Mahal, Carl Icahn face parte din lista Forbes cu o avere de $16,6 miliarde.