Filipine se pregătește pentru mai multe descinderi pe măsură ce se apropie de China

iunie 15, 2017 in Gambling, Gambling Asia & Oceania, Stiri, Wog

Biroul Național de Investigații din Filipine (BNI) a declarat război deschis împotriva operațiunilor de pariuri ilegale care servesc jucătorii chinezi de pe continent. Reuters a raportat că mâinile lungi ale autorităților chineze au ajuns în sfârșit pe malurile din Filipine, deoarece ambele țări și-au unit forțele în vânarea operațiunilor de jocuri cibernetice transnaționale care s-au înmulțit în rândul populației de pe insula sud-estică.

Ambele țări și-au întărit deja puterea de aplicare a legii pe măsură ce au blocat patru site-uri web ilegale, au arestat 99 de persoane și au blocat peste 1.000 de conturi bancare în luna aprilie, conform Biroului de Securitate Publică din China. Cu toate acestea, șeful Biroului Național de Investigații (BNI), Martini Cruz, a arătat că descinderile din luna aprilie reprezintă doar începutul a ceea ce urmează să se întâmple în cursul acestei luni (mai).

Oficialul BNI a spus că se pregătesc pentru mai multe descinderi în luna mai, vizând pariurile ilegale și fraudele online care își au originile în Filipine și vizează jucătorii chinezi. Bineînțeles, au omis să spună când vor avea loc descinderile.

Pariurile proxy sunt permise în cazinourile licențiate din Filipine și, de fapt, au antrenat veniturile VIP ale acestor locații de joc. Datele au arătat că aceste cazinouri din țară au câștigat aproximativ 3 miliarde de dolari americani din încasările totale de anul trecut. Totuși, afacerea proxy lucrativă din Filipine va fi periclitată, deoarece Filipine continuă să stea aproape de China. Directorul unui cazino din Macao, care a vorbit cu agenția de presă sub condiția anonimatului, crede că pariurile proxy din Filipine sunt o țintă mai bună pentru China.

Între timp, un alt director a declarat că operatorii de jocuri proxy din Filipine, cu licență PAGCOR, nu se îngrijorează mult în legătură cu posibilele măsuri drastice împotriva operațiunilor derulate de aceștia. Deși nu există un mod tangibil de măsurare a veniturilor din pariurile proxy, acest lucru se reflectă în dublarea volumului jucat de playerii VIP, pe care cazinourile Solaire și City of Dreams le-au postat în primul trimestru al anului 2017.