Sands China va cheltui $1,1 miliarde pentru a isi renova proprietatile

noiembrie 2, 2017 in Gambling, Gambling Asia & Oceania, Stiri, Wog

Sands China va cheltui $1,1 miliarde pentru a isi renova proprietatile. Sands Cotai Central urmeaza ca in urmatorii trei ani sa devina un resort a carei tema va fi Londra. Lucrarile de renovare vor incepe in a doua jumatate a anului 2018 si se asteapta sa se intinda pe o perioada cuprinsa intre 18 si 24 de luni.

Proprietatea va fi rebotezata urmand sa poarte numele The Londoner Macao si sa gazduiasca cele mai importante landmark-uri din capitala britanica. Cealalta proprietate care va fi renovata este The Four Seasons Macao, unde urmeaza sa se suplimenteze capacitatea locativa cu 295 de camere intr-un turn separat. De la intrarea pe piata din Macao, Sands, a cheltuit suma de $13 miliarde.

Venitul obtinut de companie in cel de-al treilea sfert din 2017 a crescut cu 22%  la suma de $8,34 miliarde, marcand astfel cel de-al cincilea an de crestere consecutiva. Veniturile nete contabilizate de Sands China au crescut cu 12.2% la $1.93 miliarde in sfertul trei al anului 2017 comparat cu $1,72 miliarde in perioada similara a anului 2016.

CEO-ul Sands China, Sheldon Adelson a declarat: “operatiunile din Macao au cunoscut cea mai buna perioada financiara din 2014 pana in prezent, dupa ajustari ajungandu-se la suma de $652 milioane”.