Grupul Galaxy Entertainment cumpără acțiuni în cadrul Wynn Resorts

aprilie 26, 2018 in Gambling, Gambling America, Stiri, Wog

Wynn Resorts a vândut acțiuni în valoare de 927,5 milioane de dolari Grupului Galaxy Entertainment cu sediul în Macao, conform anunțului făcut de Wynn Resorts joi, 22 martie. Galaxy Entertainment a cumpărat 5,3 milioane de acțiuni primare de la Wynn Resorts la 175 de dolari acțiunea.

„Anunțul de astăzi vine ca urmare a rezolvării disputei de lungă durată dintre Wynn Resorts și Universal Entertainment Corp.”, au afirmat Wynn Resorts într-o declarație. „Rezolvarea acelei dispute, împreună cu noul acord cu Grupul Galaxy Entertainment și lichidarea acțiunilor lui Steve Wynn în cadrul companiei, așază Wynn Resorts într-o poziție de și mai mare stabilitate, concentrare strategică și dezvoltare în viitor.”

Francis Lui Yiu Tung, vice-președintele Grupului Galaxy Entertainment, a afirmat că este nerăbdător să treacă la un nou nivel în industria de jocuri de noroc, având în vedere că această companie deține un mare portofoliu de facilități integrate de resort, retail, restaurante, hoteluri și jocuri de noroc în Macao.

„Este o șansă unică de a obține o investiție în cadrul unei corporații de entertainment recunoscute la nivel global, cu active de o calitate excepțională și un traseu de dezvoltare semnificativ”, a afirmat Lui.

Galaxy Entertainment este listată la Bursa din Hong Kong și face parte din Indicele Hang Seng.

Noul CEO al Wynn Resorts, Matt Maddox, spune că este entuziasmat să colaboreze cu o companie de reputația lui Galaxy Entertainment. „Este o onoare de a avea o companie atât de distinsă precum Galaxy Entertainment ca acționar, care împărtășește multe dintre aceleași filozofii și valori de operare esențiale”, a declarat Maddox.

Sursa: bloomberg.com