10Bet a devenit betting partner al echipei JUVENTUS

septembrie 19, 2019 in Gambling, Gambling Europa

10Bet a devenit oficial betting partner al echipei Juventus campioana din Serie A, dupa ce s-a agreeat un deal pe trei ani.

Cu acest parteneriat, 10Bet va dezvolta continut promotional si activitati de marketing pentru suporterii echipei Juventus, primind in schimb o excelenta expunere a brand-ului.

Acest parteneriat este ultimul pe care 10Bet il incheie cu echipe de fotbal, dupa ce a semnat un contract pe mai multi ani cu Blackburn Rovers in 2018, si l-a anuntat pe fostul fotbalist Didier Drogba ca brand ambassador.

Reprezentantul 10Bet a declarat: “suntem incantati de parteneriatul cu un brand atat de prestigios precum Juventus, ambele brand-uri impartind aceleasi valori si principii”.

“Suntem fericiti sa prezentam audientei noastre cele mai unice I distractive produse si suntem increzatori ca acesta va fi un parteneriat pe termen lung benefic pentru ambele parti”.

Giorgio Ricci, Chief Revenue Officer al echipei Juventus a declarat: “Atentia particular ape care o aratam pietelor globale si audientelor, o tema importanta pentru 10Bet si club, atesteaza sinergia perfecta dintre cele doua companii”.