S-au anuntat schimbari majore in actionariatul Kindred Group

mai 24, 2024 in Stiri, Wog

Kindred Group, unul dintre cei mai importanți operatori de iGaming din lume, cu afaceri pe mai multe continente, a anunțat schimbări în ceea ce privește participațiile deținute de doi dintre cei mai importanți acționari ai săi. În trei actualizări consecutive, compania a anunțat că The Goldman Sachs Group și JPMorgan Chase & Co și-au modificat acțiunile respective în cadrul companiei.

Ambele companii dețin acum participații de peste 5%.

La 21 mai, compania a primit trei notificări de participare majoră din partea primului grup. Investitorul din Wilmington, potrivit Kindred, și-a majorat de două ori participația la companie înainte de a opta pentru reducerea acesteia.

Înainte de aceste modificări, The Goldman Sachs Group deținea o participație de 0,22% în Kindred. Grupul se mândrea cu o participație semnificativă de 7,99% în grupul de jocuri de noroc, pe care a cedat-o la începutul acestui an. După prima majorare, grupul și-a marit din nou participația la 5,64%.

Apoi, la 17 mai, The Goldman Sachs Group și-a majorat participația la 6,04%. Cu toate acestea, grupul de investitori a optat să își reducă participația și drepturile de vot la 5,12% în aceeași zi.

Între timp, Kindred a primit o altă notificare de participare majoră pe 22 mai, de data aceasta de la JPMorgan Chase & Co. Cu sediul tot în Wilmington, Delaware, investitorul a optat să își modifice participația semnificativă la Kindred.

JPMorgan Chase & Co, care deținea în aprilie o participație de 4,82% la Kindred, și-a majorat participația și drepturile de vot la 5,07% pe 17 mai. Apoi, la 20 mai, investitorul și-a redus participația și drepturile de vot înapoi la 5,02%.