Turnee de poker exclusiv pentru jucătorii din România!

iunie 22, 2010 in Stiri


PokerStars dă tuturor jucătorilor din România o lună plină de turnee exclusive în cadrul Festivalului Român de Poker! În acest iunie, poţi câştiga partea ta din fondurile de premii puse la bătaie, recompense puse pe capul jucătorilor şi chiar bonusuri cash ce vor fi oferite tuturor jucătorilor care se înscriu cu un cont nou pe durata festivalului. Mai mult de atât, toate jocurile sunt gratuite.

În perioada 1-24 iunie se vor derula zilnic turnee de calificare cu intrare liberă sau cu buy-in de $0,22, premiile oferite fiind premii cash şi locuri la Finala Festivalului Român de Poker. Dacă ajungi în Finală, vei juca pentru o parte din fondul de premii de $1.000. De asemenea, PokerStars invită în Finală şi câţiva jucători Supernova, iar fiecare va avea o recompensă de $50 pusă pe capul său!

Dacă nu ai mai jucat niciodată la PokerStars, aceasta este şansa perfectă de a începe! Cel mai mare site de poker din lume îţi face o ofertă de nerefuzat! Toţi noii jucători din România care îşi deschid un cont pe bani virtuali la PokerStars pe perioada promoţiei (1-25 iunie) vor primi automat, în decurs de 24 de ore, şi un credit de $1 cash. Şi ţine minte: o primă  depunere* îţi poate aduce suplimentar $10 creditaţi în contul tău! Înscrie codul de marketing ‘RO.POKER.FEST‘ atunci când faci prima depunere** şi câştigă 1 VPP (VIP Player Point) pe durata acestei perioade pentru a-ţi elibera bonusul cash.

* Ţine cont că depunerea minimă la PokerStars este de minim $10
** Jucătorii care beneficiază de creditul instant de $10 nu vor putea primi Bonusul de Depunere de 100%. Dacă doreşti să beneficiezi de acest Bonus de Depunere de 100%, va trebui să treci codul STAR600 atunci când faci depunerea.
*** Un singur cont pentru fiecare jucător. Conturile multiple reprezintă o încălcare a termenilor şi condiţiilor PokerStars, şi pot rezulta în închiderea contului fără avertisment.

Cum să intri în Festivalul Român de Poker

Există sateliţi freeroll şi cash care se derulează la orele şi datele listate mai jos, cu locuri în Finală puse la bătaie în fiecare dintre ele. Nu uita că, de asemenea, poţi face buy-in direct în Finală cu $1,10. Te rugăm să reţii că toate turneele de calificare sunt Turbo.

Pentru a te înscrie, deschide lobby-ul PokerStars, dă click pe ‘Turneu‘ şi apoi pe  ‘Regional‘.

Turneu Buy-In Dată Oră Premiu
Freeroll-uri zilnice de $500 Gratis zilnic, 1-15 iunie 20:30 ora României (13:30 ET) Primii 9 jucători câştigă locuri în Finală
Sateliţi zilnici de $0,22 $0,22 zilnic, 1-24 iunie 22:00 ora României (15:00 ET) Primii 9 jucători câştigă locuri în Finală (1 loc pentru fiecare $1,10 din fondul de premii)
Freeroll-uri bonus Gratis 16, 18, 20, 22 & 24 iunie 20:00 ora României (13:00 ET) Primii 9 jucători câştigă locuri în Finală
Finală $1.10 şi prin turnee de calificare 25 iunie 20:00 ora României (13:00 ET) Cei care termină primii împart un fond de premii de $1.000 + recompense de $50 pentru toţi jucătorii Supernova