G Poker Club, un altfel de concept al exprimării sentimentelor la masa de poker

septembrie 8, 2010 in Exclusiv, Wog

G Poker Club se axează în principal pe… poker. Organizatorii şi-au propus să combine două concepte în două etaje, cu ideea de a sublinia trecerea prin diverse stări emoţionale.
Ei au vrut să creeze un loc care poate transmite sentimente, pentru că asta fac şi jucătorii atunci când joacă, îşi exprimă emoţiile. Modul prin care G Poker Club încercă să facă asta este prin intermediul măştilor.

Măştile au o istorie, ele fiind folosite în teatre de către actori, pentru a exprima diverse sentimente. Când intri în club, parterul are o cupolă cu două măşti (drama şi comedia). Acest etaj reprezintă trecutul, iar celălalt etaj reprezintă viitorul. În acest fel avem o combinaţie a celor două într-un singur loc”, au spus organizatorii la evenimentul de lansare.

G Poker Club e un club de poker, în esenţa sa cea mai de bază. Oamenii care joacă poker fac parte dintr-o comunitate şi aceasta este idea principală, crearea unei societăţi unde jucătorii pot comunica şi se pot bucura de timpul liber. G Poker Club oferă, desigur, pentru clienţii săi, un bar cu o gamă largă de băuturi, gratis.

În ceea ce priveşte aparatele, G Poker Club lucrează cu Poker Tech, care este lider în materie de furnizori de mese de poker automate. Aceste produse sunt cele mai bune, deoarece oferă posibilitatea cea mai bună pentru clienţi de a se bucura de joc şi de a se simţi confortabil. Clientul trebuie mai întâi să se înregistreze şi astfel va primi un card cu numele lui. Apoi trebuie să încarce cardul cu bani şi să aleagă jocul preferat, din gama variată de jocuri puse la dispoziţie. Când numărul de jucători necesar pentru joc este îndeplinit, clientul va fi anunţat pe fiecare ecran din incintă.

De subliniat e faptul că mesele oferite de Poker Tech, Poker Pro, au un sistem de securitate foarte bun, software-ul fiind lansat de compania Dell. Aşadar, cardurile oferite jucătorilor funcţionează ca într-un sistem bancar şi banii încărcaţi pot fi păstraţi, fără necesitatea de a-i retrage la plecarea din club. În cazul în care clientul îşi pierde cardul, există un altul aici, deci totul este în deplină siguranţă. Acesta este avantajul marca G Poker Club.

Datorită colaborării cu Belgium Casino şi propriul departament de consultanţă, G Poker Club are deja pregătite căteva turnee, atât pentru jocurile cash cât şi non-cash.

“Ne dorim să organizăm turnee internaţionale, unde aşteptăm să vină mulţi oameni de peste hotare, în special din Belgia şi Ungaria. Câştigătorii acestor turnee vor avea oportunitatea de a juca şi ei în aceste ţări. Avem 8 mese de poker, deci 80 de oameni pot juca deodată. Avem şi alte dotări tehnice care ne permit să jucăm turnee la mai multe mese concomitent. De asemenea, deţinem şi câteva aparte slot, de la cei mai populari producători: Novomatic, Cool Fire I şi II, Atronic şi Alfastreet Roulette“, au precizat oficialii G Poker Club.