Echipa Bet Cafe Arena, pregătită pentru cele mai mari provocări

februarie 20, 2011 in Interviuri

Bet Cafe Arena, cafeneaua pe care mizează toți, inclusiv angajații. Cu un concept unic pe piața locală, lanțul de cafenele de pariuri este pregătit să intre in lupta pentru locul I pe piata de pariuri sportive. Cu o echipă unită, gata să facă față celor mai mari provocări, Bet Cafe Arena este văzută și din interior ca o rețetă de succes. Tineri, profesioniști, cu idealuri bine conturate, la nivel profesional, fiecare dintre membrii echipei reprezintă câte o piesă a unui puzzle. Conștienți că fiecare piesă este esențială, întrucât contribuie la imaginea finală, angajații Bet Cafe Arena se bazează unii pe ceilalți în lupta lor pentru primul loc, dar și pe parteneriatul cu GTECH și GTECH G2.

Casino Inside: De ce ați ales Bet Cafe Arena?

Iulian Antonache, Director Executiv Bet Cafe Arena:

Pentru că am considerat-o și o consider în continuare ca pe o foarte  mare provocare.

Pentru că este o șansă unică să poți începe un bussines de la zero.

Pentru că mi-a oferit ocazia de a mă alătura unei echipe în care am avut, am și voi avea încredere.

Pentru că am convingerea că obiectivul acestui business (acela de a ajunge pe prima poziție în piața de profil) poate fi atins.

CI: Cum ați descrie într-o propoziție Bet Cafe Arena?

Iulian Antonache: Cred că într-un singur cuvânt: ALTFEL!

CI: Care este contribuția dumneavoastră la evoluția Bet Cafe Arena? Vă rog să detaliați.

Ovidiu Deac, Fitout Manager: Project management – Punerea în practică a unei idei. Practic, a însemnat participarea alături de întreaga echipă la construcția unui avion în zbor.

CI: Ce înseamnă pentru dumneavoastră echipa Bet Cafe Arena?

Ovidiu Deac: Șansa de a lucra cu profesioniști, într-o rețetă de succes.

CI: Care este contribuția dumneavoastră la evoluția Bet Cafe Arena? Vă rog să detaliați.

Adriana Comăneci, HR Manager: HR-ul susține, împreună cu echipa operațională, dezvoltarea rețelei prin recrutarea și dezvoltarea personalului.

CI: Care sunt avantajele Bet Cafe Arena, ce nu pot fi combătute de ceilalți jucători din piață? Cum explicați?

Adriana Comăneci: În primul rând, modul în care ne instruim angajații înainte de a începe jobul în agenție. Există un program de training intern dezvoltat, care pune accent atât pe dezvoltarea abilităților de customer service și vânzări, cât și pe dobândirea cunoștințelor necesare operării corecte în agenție.

CI: Ce înseamnă pentru dumneavoastră echipa Bet Cafe Arena?

Sofiya Miheev, Backoffice Assistant: Bet Cafe Arena reprezintă pentru mine o provocare începută acum nouă luni, o provocare aparent necunoscută, având în vedere modul de desfășurare a activității de lucru, care cu timpul m-a determinat să mă dedic din ce în ce mai mult, să-mi cunosc îndeaproape colegii, să-mi doresc să reprezint o rotiță în angrenajul dezvoltării firmei.

CI: Cum ați descrie într-o propoziție Bet Cafe Arena?

Sofyia Miheev: În cazul meu Bet Cafe Arena reprezintă cea de-a doua familie.

CI: Ce înseamnă pentru dumneavoastră echipa Bet Cafe Arena?

Alina Niculae, Employee Services Coordinator: Bet Cafe Arena înseamnă o echipă tânără, unită, profesionistă și performantă.

CI: De ce ați ales această companie?

Alina Niculae: Am ales Bet Cafe Arena pentru că reprezintă o provocare.

CI: Care este contribuția dumneavoastră la evoluția Bet Cafe Arena? Vă rog să detaliați.

Dana Cristea, Fraud Prevention Manager: Când ai șansa de a participa, încă de la început la construcția unei ”idei”, te implici mult mai mult decât dacă ai veni într-o companie în care totul este definit și pus la punct. Iar în momentul în care vezi că ideea începe să prindă contur, te simți cu adevărat important pentru că ai contribuit și tu la piatra de temelie.

CI: Dacă ați putea da timpul înapoi, ați alege tot Bet Cafe Arena? De ce?

Dana Cristea: Daca aș da timpul înapoi, aș alege tot Bet Cafe Arena pentru că am avut ocazia de a spune ”punct și de la capăt”. Este o provocare să lupți pentru a fi cel mai bun. Nu trebuie luat în calcul faptul că în piață existau companii deja “consacrate” în acest domeniu, ci doar determinarea și seriozitatea sunt importante. Iar acestea sunt atuuri de care nu ducem lipsă.

CI: Ce înseamnă pentru dumneavoastră echipa Bet Cafe Arena?

Florin Șerban, IT Manager: Echipa Bet Cafe Arena reprezintă un model de organizare eficient. Faptul că împreună, în mai puțin de un an, am reușit să lansăm pe piața românească conceptul de “cafenea de pariuri“ și să deschidem la nivel național un număr de 150 de agenții reflectă ceea ce am menționat la început.

CI: Unde vedeți compania Bet Cafe Arena peste doi ani, în raport cu competitorii?

Florin Șerban: Target-ul nostru este acela de a ajunge lider pe piața pariurilor din România. Am reușit să demonstrăm că suntem un competitor demn de luat în seamă, suntem mai puternici pe zi ce trece și, cu siguranță, ne vom atinge scopul în scurt timp.

CI: De ce ați ales Bet Cafe Arena?

Daniela Mihalcea, Network Development and Operational Manager: Nu am ales să lucrez la Bet Cafe Arena, ci am ales să mă alatur unei echipe care urma să pună bazele unei firme, al cărei nume nici nu se cunoștea la momentul respectiv. Am ales să încerc, împreună cu acea echipă, să construim un colectiv care să se ghideze după anumite principii, care ne-ar fi plăcut nouă să existe într-o companie de succes. Marea provocare a acestei încercări este și va fi întotdeauna capacitatea de autoevaluare corectă.

CI: Ce înseamnă pentru dumneavoastră echipa Bet Cafe Arena?

Daniela Mihalcea: Pentru mine echipa Bet Cafe este un puzzle deja completat, fiecare piesă contribuie la imaginea finală, și orice dezechilibru vizual sau de orice altă natură nu poate fi cauzat decât de dispariția unei piese sau de așezarea ei într-un loc nepotrivit. De asemenea, țin să precizec că, dacă ar fi să aleg din nou, aș avea aceeași opțiune, însă acum aș alege Bet Cafe pentru echipa nou construită, pentru oamenii care zi de zi pun umărul și construiesc alături de noi o firmă de succes, pentru toate discuțiile și criticile din care învățăm ceva nou, pentru diversitatea oamenilor care lucrează cu noi și care dau plus de valoare, pentru devotamentul cu care cei mai mulți au înțeles să își facă treaba. Includ aici fiecare membru al echipei din agenții, de la sediu sau de pe teren.