Conferinţa IACS la Bucureşti

iunie 12, 2011 in Stiri, Wog

În perioada 3-6 Mai a avut loc prima conferinţă IACS la Bucureşti, ale cărei obiective au fost securitatea în cazinourile româneşti şi îmbunătăţirea profesionalismului organizaţiei care veghează la liniştea jucătorilor de noroc din toată lumea.

Conferinţa a însemnat un eveniment de două zile, care a pus accent pe probleme de securitate, precum şi pe comunicarea între membri. Mai mulţi reprezentanţi din toată lumea au ţinut discursuri, punând în discuţie mai multe aspecte ale securităţii în cazinouri şi a tehnicilor de supraveghere a jocurilor. Cu fiecare an care trece, IACS, Asociaţia Internaţională de Siguranţă a Cazinourilor, îşi îmbunătăţeşte gradul de profesionalism şi randamentul când vine vorba de a fi cu un pas înaintea trişorilor cazinouri. Industria cazinourilor oferă clienţilor o formă excelentă de distracţie, iar menţinerea legalităţii este un aspect important pentru ei, dar şi pentru integritatea industriei de gambling în sine.

Cazinourile româneşti sunt membre IACS de peste 10 ani şi au fost dintotdeauna parteneri de încredere ai Asociaţiei, având un staff profesionist de supraveghere, a declarat David Livermore, preşedintele Asociaţiei.

IACS este o organizaţie profesionistă şi singura care oferă suport logistic de acest gen cazinourilor din lume. Scopul principal al acestei este de a facilita un schimb de informaţii şi idei care să menţină securitatea la nivel ridicat în cazinouri. De asemenea, Asociaţia ţine la curent membrii săi cu tendinţele internaţionale în escrocherie şi infracţionalitate şi pun în discuţie cele mai performante modalităţi de a le face faţă acestora, oferind sfaturi de investigaţie, detectare, intervenţie şi acuzare (demersuri legale). Cooperarea strânsă înseamnă un pas înaintea criminalităţii din lumea gamblingului.