Gambling.com vândut pentru 2.5 milioane de dolari

iunie 12, 2011 in Stiri


Media Corporation a anunțat faptul că domeniul Gambling.com a fost vândut pentru 2.5 milioane dolari (1.5 milioane lire) unui terț.

Directorul executiv al Media Corp, Justin Drummond (foto), spune că rețeaua de publicitate AIM și grupul de publicitate online a fost ”foarte satisfăcut” în urma vânzării Gambling.com intermediat de domeniul Sedo.

Prețul de vânzare a fost destul de scăzut, față de prețul de achiziție din anul 2005- 20 milioane dolari, înainte ca Directiva de prevenire a gamblingului online să fie aprobată și să reducă veniturile obținute din traficul de publicitate online.

În septembrie 2007 Google a amendat compania pentru ”motive necunoscute”, apoi această amendă a fost anulată în anul 2009. Veniturile companiei au scăzut de la an la an până la 62%, de la 1.1 milioane lire până la 410.000 lire.

Sedo a intermediat, de asemenea, cea mai mare vânzare a unui domeniu .org în Februarie anul trecut, când Poker.com a fost vândut pentru afiliere cu PokerCompany.com pentru suma de 1 milion de dolari. Bodog Brand a achiziționat Slots.com pentru 5.5 milioane de dolari în mai anul trecut, ceea ce reprezintă una dintre cele mai importante vânzări din top 10 cele mai mari vânzări de până acum

Liesbeth Mack-de-Boer, spune: ”prețul ridicat cu care a fost achiziționat Gambling.com reprezintă un motiv de încredere pentru întrega industrie internațională și demonstrează valorile pe care companiile de gambling sunt pregătite să le investească în activele lor digitale. ”