Sportul virtual, noua faţă a gamblingului

iunie 23, 2011 in Wog

O nouă generaţie de jocuri de noroc se conturează pe piaţa de gambling în timp ce industria gamblingului online capătă maturitate.

Site-urile cazinourilor online au fost principalele atracţii chiar de la începuturi. Nu se ştie încă pentru cât timp va mai exista această situaţie, fără o publicitate a cazinourilor sau sponsorizări. Ofertele tradiţionale ale site-urilor de gambling au fost vesiuni virtuale de joc, ceea ce a generat câştiguri importante pentru cazinouri, la care se adaugă şi acces online către cărţile de sport. Oricum, nu există o nevoie reală de limitare a jocului şi a evenimentelor sportive care au funcţionat offline dacă există şi abordarea online.

Oportunitatea care nu se ia in vedere în această abordare este şansa de a oferi jocuri care nu pot oferi un eveniment în care poate câştiga un cal sau o carte – dar care pot oferi, în schimb, jocuri care pot fi accesate printr-un browser – jocuri care pot fi jucate prin utilizarea unui număr generat aleator. Un dispozitiv care face posibilă funcţionarea unui joc prin generare de număr aleator, spre deosebire de un eveniment sportiv, a fost creat ca fiind 100% corect, pe care jucătorii nu îl pot atinge şi care îi asigură că jocul este imparţial.

O nouă generaţie de jocuri de noroc se conturează pe piaţa de gambling în timp ce industria gamblingului online capătă maturitate. Operatorii se confruntă cu o cerere ridicată de noi jocuri în afara celor tradiţionale. Acest lucru duce la dezvoltare, în timp ce site-urile se diferenţiază, ceea ce demonstrează faptul că nu există aceeaşi formă de line up pentru sporturi, cazinouri şi pariuri pe fiecare site. Dacă ştii unde să te uiţi, există o multitudine de oferte pe site-urile de gambling.

Un exemplu elocvent al acestei noi generaţii de jocuri este Virtual Sport Betting: bazat pe ideea că legile virtuale sunt practic oglinda ligilor reale din întreaga lume. Fiecare echipă şi fiecare jucător sunt updatate în fiecare lună, aşa că jocul virtual este cât se poate de real. F1x2Games este un dezvoltator de software care operează site-ul football1x2.com – ei au dezvoltat prima versiune de Fotbal Virtual în anul 2004 – şi de atunci a cunoscut o creştere a popularităţii până la punctul în care, în întreaga reţea, sunt plasate în jur de trei milioane de pariuri lunar.

Dacă sunteţi jucător al acestui tip de joc, acesta este ideal pentru utilizarea unor diferite strategii, datorită varietăţii foarte largi de oferte şi sanse. Generatorul de număr aleator F1x2Games utilizat a fost evaluat de Universitatea Hertfordshire din Marea Britanie ca fiind 100% corect. Acest lucru demonstrează, spre deosebire, să spunem, de un aparat de joc dintr-un bar, faptul că nu există un sistem de plată reprogramat.

Jocul are şi alte variante virtuale al tuturor ligilor din întreaga lume, cu fiecare echipă şi fiecare jucător updatate lunar. Există, de asemenea, şi versiuni nonvirtuale ale Cupei Mondiale, Euro 2008 şi Liga Campionilor. În acest caz nu trebuie niciodată să aştepţi următorul joc, pentru că la fiecare 90 de secunde se poate juca o nouă partidă, deci poţi paria din nou. Dacă vreţi să ştiţi cum funcţionează jocurile Virtual Football, puteţi să accesaţi opţiunea Play for Fun.

Pariurile Virtual Football reprezintă mai degrabă o glumă pentru comentatorii serioşi de sport, care tind să adopte o atitudine batjocoritoare. În orice caz, trebuie să ştiţi că în general casele de pariuri nu oferă câştiguri decât dacă există şi profit. Trucul este că de cele mai multe ori poţi să aplici cunoştinţele pe care le-ai acumulat despre echipe, precum să pui în aceeaşi echipă jucători precum Ronaldo şi Beckham. Într-un joc ei pot chiar să joace împotriva coechipierilor lor. Trebuie să te adaptezi fiecărei situaţii.

Virtual Football nu înseamnă însă că te poţi deconecta total de jocul în sine. Dacă Ronaldo este accidentat în viaţa reală, va fi accidentat şi în jocul virtual. Deci asta înseamnă că nu poţi doar să foloseşti jucătorii oricând, ci că trebuie să ai în vedere şi ceea ce se întâmplă cu ei în viaţa reală. Campionatele virtuale pot fi o adevărată aventură. Trebuie să monitorizezi echipele de-a lungul sezonului ca să vezi care echipă a fost cea mai eficientă şi în ce componenţă, care au fost strategiile, care a fost componenta slabă sau cea mai slabă. Poate fi un pic solicitatnt, dar merită.

Poturile unor evenimente de gen pot fi semnificative. Acest lucru poate determina şanse nesperate şi un format unic ce merită a fi accesat. Pariurile Virtual Football reprezintă un început bun, de vreme ce fotbalul este un joc atât de popular şi procesul de deprindere a jocului este mult redus. Dacă simţi că-ţi place, îţi poţi depăşi limitele.