Aplicaţie pentru mobile gambling

noiembrie 3, 2011 in Exclusiv, Gambling, Gambling Africa, Gambling America, Gambling Asia & Oceania, Gambling Europa, Gambling Romania, Stiri

British Columbia Lottery Corp. a anunţat că plănuieşte lansarea unei aplicaţii pentru smartphones şi tablete în următorul an, fapt ce va permite utilizatorilor să joace instant oriunde s-ar afla prin intermediul site-ului PlayNow.com. Aceasta va fi prima provincie ce va face acest lucru, însă planul nu este văzut cu ochi buni de către critici, care afirmă că loteria intenţionează să obţină un venit foarte mare de pe urma tinerilor, care folosesc intens telefoanele mobile.

Loteria a impus un termen limită pentru companii să producă o aplicaţe. Directorul executiv Michael Graydon a spus că firma lui doreşte să îmbunătăţească serviciile oferite pentru mai mult de 3.000 de utlizatori zilnici ce accesează jocurile online prin intermediul smartphone-urilor şi tabletelor, precum iPhone, Blackberry sau iPad. Guvernul din British Columbia a fost primul din America de Nord care a lansat un cazinou online în Iulie 2010. Mai mult de 187.000 de oameni s-au înregistrat de atunci pe PlayNow.com pentru a avea acces la slots, video poker, blackjack, ruletă, bilete de loterie, pariuri sportive sau arcade games.