Fecioara de Fier

noiembrie 21, 2011 in Exclusiv, Gambling, Gambling Africa, Gambling America, Gambling Asia & Oceania, Gambling Europa, Gambling Romania

Născută în Kent – Anglia, Liv Boeree este una dintre cele mai de succes jucătoare de poker din istorie, având câştiguri în turnee live de aproape $2.000.000. A studiat la University of Manchester, obţinând o diplomă în astrofizică, înainte de a găsi faima ca model şi prezentatoare TV într-o serie de show-uri diferite.

Liv a luat virusul pokerului prima dată atunci când a fost aleasă să participe într-un reality show TV de poker din UK în 2005. La scurt după acesta, ea a devenit gazdă în diverse show-uri de poker şi n-a durat mult până când a început să facă ea însăşi valuri la mese. Primul mare premiu cash live al lui Liv a venit atunci când a câştigat European Ladies Championship în 2008 cu $42.000, urmat de o serie de alte finişuri impresionante în bani, la evenimente din toată lumea. Printre momentele sale de vârf se află şi un parcurs impresionant la Five Star World Poker Classic 2009 din Las Vegas, unde a ajuns la masa finală a două turnee secundare şi a obţinut un finiş între primii 40 în Evenimentul Principal de $25.000 al Campionatului WPT. După aceasta a venit un moment care avea să schimbe pentru totdeauna viaţa lui Liv, făcând lumea pokerului să-i recunoască priceperea. Liv a călătorit în Italia pentru a juca în Sezonul 6 al European Poker Tour (EPT) în evenimentul de la San Remo din 2010 – un turneu care s-a dovedit a fi unul dintre cele mai mari din istorie, bucurându-se de prezenţa a 1.240 de concurenţi. După câteva zile pline de tensiune, Liv a ajuns la masa finală şi a zdrobit restul jucătorilor rămaşi în joc, luând titlul şi un masiv premiu de $1.698.300. A fost una dintre cele mai bune reprezentaţii văzute vreodată la EPT, confirmând că Liv este una dintre cei mai buni jucători de poker din Marea Britanie. Dovedind că şi online este o forţă de temut, Liv a câştigat şi în PokerStars Sunday Warm-Up în 2011, doborând 4.710 oponenţi pentru a lua premiul întâi de $147.780. Ea este membră a Team PokerStars Pro şi joacă online sub numele de ‘Liv Boeree’.

Fiind hotărâtă să reuşească în orice îşi pune în minte, Liv pare destinată a deveni una dintre cele mai mari staruri din lumea pokerului şi nu ne îndoim că, în scurt timp, lista ei de titluri majore va creşte.

Alte activităţi

În anul 2006, Liv a apărut în show-ul american de televiziune Codex, difuzat pe Channel 4. Când nu joacă poker, Liv este un mare fan al muzicii şi îi place să se relaxeze cântând la chitară, având acasă nu mai puţin de cinci chitări electrice. A fost coprezentatoare pe DVD-ul Golden Gods lansat de revista Metal Hammer în Septembrie 2008, revista Loaded a publicat un reportaj de trei pagini în numărul din Noiembrie 2008, iar celebra revistă pentru bărbaţi Maxim a publicat un pictorial incendiar cu ea.