Showul ISMS ajunge în Bulgaria

noiembrie 30, 2011 in Exclusiv, Gambling, Gambling Asia & Oceania, Gambling Europa, Gambling Romania, Interviuri

Deși International Slot Machine Sales lucrează deja de ani buni cu clienții din Europa, acum este prima dată când expun în cadrul Balkan Entertainment și Gaming Expo

Gareth Hope, Sales Manager ISMS pe Europa este încântat de oportunitatea de a aduce echipa ISMS la Sofia. Ei vor prezenta o varietate largă de echipamente produse de marile companii în domeniu. ”Dorim să oferimclienților noștri posibilitatea de a încerca aceste produse înainte de achiziționare”, spune Gareth Hope. ”grija pe care o avem față de exponenții din întrega lume dă posibilitatea cumpărătorilor de a se convinge de standardele ridicate pe care le aplicăm sisteului de recondiționare din Riga”

De-a lungul anilor în care ISMS a furnizat echipamente recondiționate către cazinouri și locații de jocuri de noroc din întreaga lume, a dat posibilitatea echipelor de vânzări de a căpăta o experiența vastă în domeniului jocurilor de noroc.

Gareth Hope continuă, spunând că ”fie vorba între noi, suntem la current cu întreaga legislație a jocurilor de noroc și felul în care aceasta afectează diferite zone georgrafice. Suntem bucuroși să putem oferi clienților noștri asistență legată de achiziționarea celui mai potrivit echipament pentru locațiile lor și de asemenea, de cum pot să își amortizeze cât mai eficient investiția.”

ISMS lucrează în parteneriat cu clienții săi. Relația se stabilește, de obicei, în momentul în care un client își deschide o locație. Costurile de deschidere, renovare a spațiului, poate face foarte dificilă achiziționarea unui echipament potrivit. ”acesta este momentul în care clienții noștri trebuie să ia o decizie. Este mai bine să facă un împrumut sau să achiziționeze echipament recondiționat?”

”Desigur, există păreri pro și contra, obținerea unui echipament nou, printr-un avans de, să spune, 20% la sută apoi plata ratelor pe termen lung, poate fi o soluție pentru unele cazinouri. În orice caz, este bine de știut că ISMS poate furniza echipamente certificate, recondiționate, la un standard înalt de funcționare, echivalent de multe ori cu valoarea avansului pentru un echipament nou. ”

El continua ”în trecut, companiile poate au avut motive de suspiciune asupra echipamentelor second hand, în cazul în care echipamentul achiiționat era unul neperformant, cu softuri ilegale. E normal să fie dezamăgiți și preocupați de faptul că au investit o grămadă de bani într-un echipament nefolositor”

”În orice caz, cu ISMS această situație nu mai există. Clienții pot vizita standul nostru la showroomul din Sofia și pot vedea cu ochii lor produsul pe care urmează să îl cumpere. Unele dintre echipamente au mai puțin de un an de la fabricație, și noi avem în dotare aparate pentru toate buzunarele și necesitățile. Cel mai important lucuru este că noi vindem echipamente originale cu softuri originale”

Din punctul clientului de vedere, cel mai important spectru de comparație este cel financiar. A achiziționa calitate printr-un echipament recondiționat la un preț rezonabil înseamnă că în loc să îți iei un angajament pe termen lung și a da un procent din venitul săptămânal, echipamentele noastre își scot investiția foarte repede , iar proprietarului îi poate reveni 100% din profit.

Indiferent de cerințe, Gareth și echipa lui ar fi foarte încântați să vă invite la BEGE Expo și dacă nu aveți prea mult timp, să îl contactați direct pentru a stabili o întâlnire- garethhope@isms.com.hk