Cel mai bun din Asia

decembrie 19, 2011 in Exclusiv, Gambling, Gambling Asia & Oceania

MGM Grand Macao, idolul elegant al orizontului de gambling din Macao, este un colos de talie mondială, construit de doi lideri şi inventatori din această industrie: Pansy Ho şi MGM Mirage.

Cazinourile şi industria jocurilor de noroc în Macao

Macao a jucat un rol unic şi puternic în relaţiile dintre China şi Vest, mai ales între sfârşitul secolului 16 şi secolul 19. Macao este o fostă colonie portugheză de pe coasta sudică a Chinei din Orientul Îndepărtat. Astăzi, Macao a legalizat cazinourile si jocurile de noroc şi a devenit cel mai mare rival în materie de cazinouri al Las Vegasului, existând experţi care consideră că Macao Cotai Strip ar putea eclipsa Las Vegas Strip. În secolul 21, Macao reprezintă limita unei noi frontiere datorită statusului său de singură regiune din China în care practicarea jocurilor de noroc este legală.
Ţinutul Macao este divizat în mai multe oraşe. Există două oraşe pline cu cazinouri în Macao, unde există 26 de cazinouri şi locaţii de gambling legale. Bulevardul pe care sunt situate cazinourile în Macao este cunoscut sub numele de Cotai Strip. În afara oraşului Macao, trebuie luate în considerare şi insulele din Taipei.

MGM Grand Macao

Complexul-cazinou din Macao, care foloseşte denumirea de MGM Grand Macao, este a treia companie deţinătoare de cazinouri americană, după Bellagio şi Mirage din Vegas. MGM Mirage s-a aliat cu Pansy Ho Chiu-king, fiica lui Stanley Ho, a cărei companie a controlat gamblingul din Macao până la momentul actual. MGM Grand Macao are un design avangardist şi un exterior colorat, din oglinzi, iar construcţia hotelului de 35 de etaje care îl însoţeşte şi care s-a deschis în Decembrie 2007 a costat peste un miliard dolari. Hotelul turn MGM Grand Macao este o structură unică, localizată în partea importantă a falezei cartierului Nam Van, principalul cartier de gambling din Macao. MGM Macao se află în apropierea locului unde se va construi Wynn Macao şi a Hotelului-Cazinou Lisboa, o zonă ce va deveni în mod sigur bulevardul principal de cazinouri din Macao.

Hotelul MGM Macao de 600 de camere are 28 de etaje, iar sticla sclipitoare a clădirii reflectă Marea Chinei de Sud. Separaţi în trei zone orizontale distincte, pereţii exteriori se curbează asemănător valurilor unui ocean.

Macao MGM are o curte interioară emblematică, ce reprezintă punctul central al complexului. Cazinoul MGM Macao are potenţialul de a transforma MGM Grand Macao în complexul cel mai important din Macao. În cadrul MGM Macao există un cazinou de 18.580 metri pătraţi, situat pe un etaj separat, cu 300 de mese de joc şi 1.000 de sloturi. Proprietatea mai include şi un teatru de 1.500 de locuri, un club de noapte de 510 metri pătraţi, un spaţiu dedicat convenţiilor şi întâlnirilor de afaceri de 1.250 metri pătraţi, o sală de bal de 1.020 metri pătraţi, un spa luxos de 2.300 metri pătraţi şi nouă restaurante, din care unul situat pe acoperiş, ce oferă o vedere panoramică asupra oraşului şi portului. La puţin timp după ce planurile recente de extindere a Wynn Macao au fost făcute publice, MGM Grand Macao şi-a anunţat propriile planuri de dezvoltare, la doar câteva săptămâni după ce proiectul a fost lansat public. Extinderea a adăugat 6.700 metri pătraţi la cazinoul MGM Grand aflat la etajul 2. Spaţiul suplimentar a condus la dublarea numărului de sloturi şi la adăugarea a încă 100 de mese de joc, care împreună transformă MGM Macao în cel mai mare cazinou din oraş!

Nu există nicio taxă de intrare în cazinourile americane, dar se solicită paşaportul. Aceasta este o cerinţă standard pentru toate cazinourile din Macao. Există un cod vestimentar impus; fără pantaloni scurţi şi fără a face fotografii. Dacă doriţi să jucaţi Blackjack, atunci Grand Macao Casino este o locaţie ce nu trebuie ratată. Majoritatea cazinourilor din Macao operează potrivit legilor impuse de Societatea de Jocuri din Macao.

Promoţii

Regele MGM Macao. Fii cel mai important rege al MGM Macao, vino şi luptă pentru poziţia de rege al sloturilor şi rege al Bacara.

Recompensele Golden Lion – “Diamantele sunt pentru totdeauna”. Acesta este cel mai mare turneu cu premii organizat vreodată în Macao, unde vei avea şansa de a participa la extragerilor săptămânale şi la marea extragere pentru “Recompensele Golden Lion – Diamantele sunt pentru totdeauna”. Se poate câştiga fabulosul jackpot săptămânal şi bijuterii bătute în diamante de la celebra marcă italiană Damiani.

2.500 de puncte Grand Room Special. Câştigă minimul de puncte în două zile, returnează 2.500 de puncte şi bucură-te de şederea într-un hotel premiat de 5 stele! “Vino să joci şi rămâi!”

Bonus zilnic SPV/LG. Membrii Golden Lion Club pot fi recompensaţi cu “Single Play Voucher” (SPV) sau “Lion’s Gift” (LG) în valoare de $100/$500 fiecare dacă adună numărul specificat de puncte într-o zi.