Chicopee ar putea fi noua destinație pentru cazinouri

februarie 28, 2012 in Exclusiv, Gambling America, Stiri

La începutul lui martie se așteaptă decizia unui mare dezvoltator de cazinouri legată de amplasarea unor astfel de stabilimente în orașul Chicopee.

Mai mulți dezvoltatori au analizat posibilitatea de a construi un cazinou în oraș, dar toate discuțiile au fost menținute la stadiul de proiect. Toate firmele interesate au rămas anonime, cu excepția Penn National Gaming.

Primarul Michael D. Bissonnette a declarat în discursul său către Camera de Comerț din Chicopee că așteaptă la sfârșitul lunii o decizie oficială din partea acestor companii. Acesta nu a menționat brandurile în cauză și nu a dorit să facă supoziții asupra naturii deciziei.

Bissonnette a declarat că susține inaugurarea unui cazinou în oraș, considerând că viitoarele cca. 1500 de noi locuri de muncă și taxele aferente vor contrabalansa traficul creat și alte probleme care ar putea fi cauzate de un asemenea proiect. ”Am ajuns la concluzia că o mare parte din vechile industrii au dispărut și nu se vor mai întoarce”, a spus primarul. ”De ce nu Chicopee, de ce nu noi?”, a mai adăgat acesta.