Guvernul britanic a introdus noi taxe pentru gambling

februarie 28, 2012 in Exclusiv, Gambling, Gambling Europa, Stiri

Noi taxe vor fi introduse pe cale de amendament în industria de gambling din Marea Britanie cu scopul de a asigura aplicarea taxelor în locul unde se află jucătorii, mai degrabă decât la destinația grupurilor de gambling. Această modificare a survenit în urma sesizării autorităților asupra faptului că firmele de gambling își transferau operațiunile în străinătate, pentru a evita taxele ridicate impuse de guvernul englez.

În prezent, doar două dintre celebrele companii de gambling, respectiv Coral și Bet 365, au mai rămas în Marea Britanie. Această stare de lucruri nu va fi însă de durată, întrucât Gala Coral au anunțat intenția de a părăsi Marea Britanie în situația în care guvernanții nu aduc schimbări drastice în legislația privind  taxarea jocurilor de noroc. ”Ar fi trist pentru noi să părăsim Marea Britanie, dar lipsa de echilibru între companiile engleze și cele străine nu ne lasă nicio alternativă”, a declarat directorul executiv al Gala Coral, Carl Leaver.

Marea Britanie dispune deja de reglementări legislative privind jocurile de noroc, incluzând taxe pe profitul companiilor de gambling. Recent, oficialii din guvern au luat în discuție introducerea unei noi taxe privind companiile provenind din alte țări.