O femeie a câștigat 7,6 milioane de euro la Unibet

februarie 26, 2012 in Exclusiv, Gambling, Gambling Europa, Stiri

O suedeză a reușit să încaseze impresionanta sumă de 7,6 milioane de euro jucând Hall of Gods la Unibet Casino & Games. Potul a fost câștigat pentru prima dată de la lansarea jocului, la sfârșitul anului 2010, însă nu este singurul câștig marca Net Entertainment. În ianuarie, jocul Mega Fortune a adus unui bărbat premiul de 6,9 milioane de euro.

Jocurile oferite de Net Entertainment au devenit mai populare ca niciodată, poturi substanțiale fiind câștigate tot mai frecvent ca rezultat al facilităților de câștig oferite de companie. ”Dorim să o felicităm pe câștigătoare pentru obținerea acestei sume care-i va schimba viața”, a declarat Bjorn Krantz, director executiv și președinte al Net Entertainment.

Unibet se bucură de onoarea de a avea cel mai mare câștig înregistrat într-un cazino din Suedia și de a mai adăuga o persoană pe lista milionarilor. Norocoasa suedeză este cea de-a cincea milionară, înregistrând cea mai importantă sumă încasată până în prezent. Jucătoare loială a Unibet încă din 2001, aceasta a fost uimită de șansa sa: ”Citeam mereu în ziare despre oameni care câștigă sume impresionante și întotdeauna mă întrebam cum ar fi dacă mi s-ar întâmpla mie. Este visul oricui, iar eu îl trăiesc în aceste clipe!”