All-in, The Poker Movie va fi lansat în cinematografele americane

martie 22, 2012 in Exclusiv, Gambling, Gambling America, Stiri

Documentarul regizat de Douglas Tirola ce are ca subiect lumea pokerului va fi prezentat în curând publicului larg. All-in, The Poker Movie va fi lansat în cinematografele americane începând cu data de 23 martie, iar doritorii din alte zone ale lumii vor avea posibilitatea de a-l găsi pe iTunes după o lună de la premieră, din 24 aprilie.

Filmul documentar urmărește problemele, dar și aspectele pozitive pe care le presupune lumea pokerului contemporan, punctând în special explozia de popularitate a  jucătorului Chris Moneymaker. Declicul succesului acestuia l-a reprezentat victoria din cadrul Main Eventului World Series of Poker. Mai exact, Moneymaker a reușit să câștige cel mai important titlu în cadrul WSOP 2003, după ce se calificase la eveniment prin intermediul unui site de poker online, cu suma de doar 30$.

O veste bună pentru fanii cinematografiei americane o constituie rolul important jucat de celebrul actor și jucător de poker, Matt Damon în cadrul documentarului. Alte roluri aparțin jucătorilor Daniel Negreanu, Barry Greenstein și Phil Hellmuth. De asemenea, în documentar pot fi urmărite și interviurile a doi dintre oamenii cheie în picajul Full Tilt Poker, Chris Ferguson și Howard Lederer.