Andrew Kim a câștigat Main Eventul Pokerstars APPT Seul

martie 22, 2012 in Exclusiv, Gambling, Gambling Asia & Oceania, Stiri

Andrew Kim, jucător venit special din SUA pentru a juca la eveniment, a reușit să câștige Main Eventul PokerStars.net Asian Pacific Poker Tour Seul 2012. Câștigătorul s-a impus rapid în lotul de 268 de jucători, plecând acasă cu premiul de circa 130.000$ în urma unei înțelegeri la masa finală.

În a treia zi în joc mai rămăseseră 16 jucători, iar după numai câteva ore s-a ajuns la masa finală de nouă jucători. Primul eliminat din această formulă a fost vice-campionul Aussie Millions 2012, Kenneth Wong, care a pierdut confruntarea cu Vincent Rubianes.

Următorul jucător care a avut aceeași soartă a fost liderul de la începutul zilei, Daisuke Endo, eliminat de neamțul Moritz Ortmann. După eliminarea lui Endo, Taewook Kwon s-a clasat pe locul șapte, Jose Severino pe șase, iar Sasa Zorc pe locul al patrulea.

Alături de Kim, Rubianes și Ortmann se găsea Rafael Rodrigo. Aceștia au ajuns la un acord privind numărul de cipuri, 25.000$ fiind rezervați viitorului campion. Ortmann și Rodrigo au ieșit rapid din joc, iar Rubianes și Kim au intrat în heads-up pentru titlu, Kim aflându-se în avantaj la numărul de cipuri și câștigând, după câteva mâini, titlul.