Camelot amenință Comisia de Gambling din UK cu controlul judiciar asupra Health Lottery

martie 11, 2012 in Exclusiv, Gambling, Gambling Europa, Stiri

Camelot, operatorul Loteriei Naționale Britanice, amenință Comisia de Gambling din UK cu un control judiciar în cazul în care aceasta nu desființează principalul competitor, Health Lottery, condusă de către Richard Desmond.

Reprezentanții Camelot au trimis o scrisoare Comisiei prin intermediul căreia își exprimau dezacordul privind refuzul acesteia de a lua măsuri pentru a suspenda sau revoca licențele deținute în prezent de Health Lottery.

Compania a făcut o plângere împotriva firmei Desmond, care deține Channel Five și care a evitat reglementarea sa ca loterie națională prin înființarea unei rețele regionale de loterii care operează sub egida unui singur brand.

Scrisoarea adresată Comisiei mai conține referințe privind lipsa de angajament a Health Lottery față de cauzele nobile. Operând după o schemă care urmărește funcționarea ilicită ca loterie pe scară largă, aceasta este degrevată de obligațiile caritabile.

”Este o problemă între Camelot și Comisia de Gambling. Nu este nimic nou în argumentele prezentate, acestea fiind nemeritate. Nu are loc niciun control judiciar și nu credem că situația actuală încurajează un asemenea demers”, a declarat purtătorul de cuvânt al Health Lottery.