Compania aeriană Ryanair va oferi jocuri de noroc online

martie 6, 2012 in Exclusiv, Gambling, Gambling Europa, Stiri

Ryanair, una dintre cele mai importante linii aeriene economice din Irlanda, va oferi în curând pasagerilor o experiență completă de joc, după semnarea unui contract cu una dintre cele mai importante companii de gambling online din lume, compania 888.

Mulțumită acestui parteneriat, vizitatorii site-ului Ryanair vor putea alege curând dintr-o selecție de jocuri online, poker sau pariuri. Oferta va fi disponibilă pentru toți clienții, indiferent dacă aceștia rezervă sau nu bilete pentru călătorii.

Clienții Ryanair vor avea totodată oportunitatea de a câștiga o serie de premii din jocurile și turneele la care participă. Pe lângă premiile marca 888, aceștia vor primi și oferte de călătorii, inclusiv vouchere de zbor.

După ani întregi de speculații, compania aeriană are posibilitatea de a avansa în planurile sale de a promova gamblingul în aer. Un alt proiect dus la bun sfârșit de Ryanair se leagă de furnizarea de servicii de telefonie mobilă în timpul zborului.

Decizia finală de a oferi clienților posibilitatea de a accesa jocuri de noroc în avion depinde însă de reglementările Uniunii Europene.