Locuitorii din Milford (Connecticut, SUA), îngrijorați de noul cazino

martie 6, 2012 in Exclusiv, Gambling, Gambling America, Stiri

Zeci de cetățeni ai orașului Holliston s-au reunit săptămâna trecută pentru a discuta propunerea construirii unui cazinou în Milford (Connecticut, SUA). Întâlnirea ce a avut ca scop clarificarea drepturilor localnicilor din comunitățile învecinate în umbra noii legi care legalizează cazinourile nu a reușit să liniștească îngrijorarea oamenilor legată de creșterea traficului în zonă sau scăderea prețului la proprietăți.

Au fost adoptate măsuri de temperare a protestelor atât în orașul gazdă, cât și în comunitățile din vecinătate, care însă nu primesc dreptul de vot, în ciuda eforturilor liderilor locali.

Planurile de construcție pentru Crossroads Resort din Milford includ un complex în valoare de 850 milioane de dolari, poziționat pe Interstate 495, în imediata apropiere a orașului Holliston. Complexul ar putea avea 176.000 mp alocați jocurilor, un hotel de 350 de camere și 60.000 mp pentru restaurante și magazine tip retail. Mai multe companii se află în competiție pentru a câștiga licența care să le permită începerea lucrărilor.

Comisia de Stat a Jocurilor de Noroc, care va decide care dintre cazinourile propuse va obține licența, are rolul de a lua în considerare opiniile pro și contra provenind atât din Milford, cât și din localitățile din zonă.