Moon Kim a câștigat WPT Bay 101 Shooting Star 2012

martie 21, 2012 in Exclusiv, Gambling, Gambling America, Stiri

Main Eventul WPT Bay 101 Shooting Star a fost finalizat vineri, 9 martie, când cei șase jucători care s-au calificat pentru masa finală din 364 înscriși inițial au concurat pentru marele premiu. Titlul și suma de 960.000 de dolari au fost adjudecate însă de către Moon Kim. Premiul este de departe cel mai mare câștig înregistrat de jucător, al cărui palmares însuma până acum circa 15.000$ obținuți în cadrul turneelor live.

Lupta pentru locul întâi a fost foarte strânsă, fiind necesare nu mai puțin de 113 mâini pentru a avea loc prima eliminare, survenită atunci când Joseph Elpayaa se afla all-in din big blind cu 35.000 fise în nivelul 27. Elpayaa pierduse deja confruntarea cu Andrew Badecker, următorul eliminat, ceea ce-i scădea dramatic șansele.

Erik Cajelais a fost al treilea jucător care a părăsit masa finală, urmat de Joe Serock. Confruntarea finală s-a dat între Ubaid Habib și Moon Kim, care a reușit să câștige cu o culoare completă de caro, încasând cecul de aproape un milion de dolari și un loc în finala campionilor WPT.

Habib, ocupantul locului al doilea, a reușit să plece acasă cu suma de 570.200$. În total, câștigurile de la masa finală au însumat peste două milioane de dolari.