Revel deschide un cazino de dimensiuni mai mari decât prevede legea

martie 7, 2012 in Exclusiv, Gambling, Gambling America, Stiri

Mecanismele de reglementare a cazinourilor din New Jersey au permis companiei Revel să construiască un cazinou care va depăși dimensiunile impuse de lege, în baza numărului de camere de hotel pe care le va avea complexul.

Reprezentanți ai Diviziei de Reglementare a Jocurilor de Noroc au declarat că vor acorda firmei Revel permisiunea de a deschide un stabiliment ce măsoară 130.000 mp până în aprilie. Conform legilor actuale, având în vedere numărul de 1.090 de camere ale hotelului, cazinoul ar avea dreptul la o suprafață de doar 110.000 mp.

Soluția a fost găsită de reprezentanții Revel care au garantat statului că vor suplimenta cu un număr de 309 camere de hotel până la sfârșitul lui mai. În cazul în care proiectul nu va avea success, Revel va reduce suprafața cazinoului până la cei 110.000 mp prevăzuți de lege.

Complexul în valoare de 2.4 milioane de dolari situat în Atlantic City este poziționat în top 12 al cazinourilor și ar trebui să aducă venituri considerabile pe piața gamblingului. Suma de care vor avea nevoie reprezentanții companiei Revel pentru a deschide restul camerelor de hotel se ridică la 12,4 milioane de dolari.