Schimbări în industria de gambling din Ontario

martie 21, 2012 in Exclusiv, Gambling, Gambling America, Stiri

Peisajul industriei canadiene de gambling se schimbă cu rapiditate, iar provinciile se luptă să țină pasul. Guvernul din Ontario a propus schimbări în industrie care ar putea crește veniturile din taxele anuale percepute pentru jocurile de noroc din provincie. Una dintre sugestiile propuse de reprezentanți din conducere este tranziția către gamblingul online, perceput ca un factor de importanță majoră în atragerea de fonduri.

În decursul anului trecut, mai multe companii de gaming din provincii s-au extins în online, fie că vorbim de loterii sau cazinouri, generând sute de milioane de dolari.

Într-o epocă în care șomajul este o problemă cu care se confruntă tot mai mulți oameni, gamblingul online a devenit o sursă de venit, dar și o oportunitate de muncă pentru mulți cetățeni. În Statele Unite, considerate cea mai mare piață de jocuri de noroc online din lume, deși activitatea sa nu este reglementată, se găsesc mai multe state care au autorizat cazinourile online. Nevada este liderul în domeniu în Statele Unite, aceeași poziție urmând să o ocupe Ontario, în cazul industriei canadiene.