SJM Holdings ar putea construi un nou cazino

martie 7, 2012 in Exclusiv, Gambling, Gambling America, Stiri

Reprezentanții celei mai mari companii de cazinouri din Asia, SJM Holdings Ltd., au dezvăluit publicului faptul că au avansat guvernului din Macao proiectul de a construi un nou casino, după ce profitul pe anul 2011 a crescut cu 49%.

Veniturile s-au ridicat la 685 milioane de dolari, turiștii din China producând o mare parte din această sumă, după cum au declarat reprezentanții companiei bursei din Hong Kong.

Compania se alătură astfel unor cazinouri precum Sands China, MGM China Holdings sau Melco Crown Entertainment care au reușit să-și rotunjească veniturile grație creșterii turismului în fosta colonie portugheză, singurul loc din China unde jocurile de noroc sunt legale. Totuși, SJM, înființată de către miliardarul Stanley Ho, a pierdut teren în fața cazinourilor de lux deschise în Macau, unde veniturile au crescut anul trecut cu 35 de procente, ajungând la 3,1 miliarde dolari.

SJM, incluzând cazinourile Grand Lisboa și Ponte 16, a avut o cotă de 29% pe piața jocurilor de noroc din Macau în 2011, înregistrându-se astfel  o scădere față de nivelul de 31,3% din 2010.