DRGT va expune la FADJA Columbia

aprilie 3, 2012 in Exclusiv, Gambling, Stiri

Simplu de operat, sistemele produse de DRGT au creat un mare impact în industria de gaming din America Latină. DRGT poate conecta toate automatele, indiferent de vechime sau de producător.

Soluțiile oferite de DRGT sunt modulare. Clienții pot alege dintr-o gamă variată de caracteristici- de la opțiuni de calcul, la jackpoturi progresive. Programul drSCREEN permite vizualizarea tuturor detaliilor de pe un cont pe ecranul aparatului. Operatorii pot integra informații de marketing, orientându-le spre anumiți jucători. Programul permite astfel distribuția de mesaje de marketing personalizate pentru fiecare client în parte.

DRGT va expune sistemele în cadrul evenimentului FADJA (Feria Andina de Juegos de Azar), care va avea loc între 11 și 12 aprilie, în Bogota, Columbia. ”Facem mari progrese în America Latină și am semnat deja contracte importante. Sistemele noastre aduc pe piață soluții de calcul, jackpot, bonusuri și multe alte facilități, într-un mod simplu. Operatorii îmbrățișează tehnologia noastră, iar noi așteptăm cu interes FADJA pentru a arăta modul cum putem să venim în sprijinul lor”, a menționat Jurgen de Munck, director executiv și co-fondator al DRGT.