Million King, noul partener al companiei italiane VNE

aprilie 3, 2012 in Exclusiv, Gambling, Gambling Europa, Stiri

Piața de gaming din Grecia se îndreaptă către terminalele video de loterie, în viitorul apropiat urmând să fie introduse nu mai puțin de 35.000 de astfel de aparate. Acesta va fi un nou sector de jocuri în Grecia și va crea o bază de gaming puternică și licită. Aparatele VLT devin tot mai populare în întreaga lume, Slovacia și Cehia fiind pionierii acestei tehnologii.

Premiile importante și posibilitatea jackpot-urilor progresive reprezintă o nouă serie de oportunități în domeniul gaming-ului. Faptul că VLT-urile sunt dirijate online, iar jocurile sunt furnizate de un server oferă birourilor de taxe ale guvernului suficient timp pentru a accesa și controla aparatele. În Italia, unde terminalele video de loterie sunt foarte populare, taxele aplicate acestor aparate sunt considerate una dintre cele mai importante surse de venit ale statului.

În viitorul apropiat, Grecia va încheia parteneriate cu producătorii VLT, piața pentru acest tip de aparate fiind în expansiune. Cel mai important furnizor de pe piață este VNE, care ar putea oferi soluția optimă pentru această nișă în Grecia. Parteneriatul dintre VNE și piața greacă de gaming, reprezentată de compania Million King, s-a încheiat în urma expoziției GameNet, desfășurată între 9 și 11 martie, în Atena.