Scott Stanko, câștigătorul main eventului WSOP Circuit Horseshoe Council Bluffs

aprilie 14, 2012 in Exclusiv, Gambling, Gambling America, Stiri

Scott Stanko este campion în main eventul World Series of Poker Circuit Horseshoe Council Bluffs. Jucătorul s-a impus după un heads-up de două ore cu Charles ”Woody” Moore. Victoria i-a asigurat lui Stanko un loc în freeroll-ul de un milion de dolari-National Championship din Las Vegas, un inel de aur WSOPC și premiul de 101.266$.

Parcursul lui Stanko a fost unul lipsit de surprize, acesta începând masa finală în poziția de chip leader, cu 1.481.000 fise.

Primul eliminat a fost Jeremy Jagoda. Lipsa de implicare, blindurile și anteurile i-au diminuat constant numărul de fise, pentru ca Stanko să-l scoată mai apoi din concurs. Următorul ieșit din joc a fost Pei Niyati, care a pierdut trei mâini importante în fața lui Stanko, Cavanaugh și Bonsack, urmat de Sean Moore și de James Smith.

În trei jucători rămași, au existat multe oscilații, însă confruntarea finală s-a dat între Stanko și Charles Moore. În heads-up, Moore a fost în dezavantaj, dar a revenit. Totuși, Stanko nu s-a dat bătut și în ultimele 20 minute și-a lăsat adversarul cu numai un milion de fise, adjudecându-și titlul.