Sistemele produse de DRGT alături de SiP, foarte populare în Germania

aprilie 14, 2012 in Exclusiv, Gambling, Gambling Europa, Stiri

DRGT a participat între 20 și 22 martie la evenimentul Slot Summit, care s-a desfășurat în Hanovra, Germania. Compania DRGT a fost unul dintre sponsorii evenimentului, iar operatorii de cazinouri germani au avut oportunitatea de a descoperi platforma ideală pentru sistemele lor.

DRGT este o companie independentă care oferă soluții de sistem modulare, extreme de flexibile. Tehnologia fără server transformă sistemele anterioare, foarte complicate, ce necesitau personal specializat în IT, în instrumente simplu de folosit.

Sistemele marca DRGT pot fi integrate în toate jocurile automate, indiferent de vechime sau de producător. Acestea pot fi, de asemenea, prevăzute cu ecrane LCD inteligente prin care clienții își pot verifica detaliile contului.

Cazinourile Schenefeld, Travemunde, Kiel, Flensburg și Sylt situate în nordul Germaniei folosesc deja sistemele produse de DRGT în parteneriat cu SiP. Matthias Hein, director al Spielbank Schleswig-Holstein și membru al Asociației Europene a Cazinourilor (ECA), și-a exprimat mulțumirea legată de tehnologia SiP: ”După un an de teste, am decis în 2010 să înlocuim vechile sisteme cu cele produse de SiP (Systems în Progress). Suntem foarte mulțumiți de alegerea făcută în ceea ce privește performanțele acestei tehnologii”.