Andy Bloch câștigă prima brățară din carieră la WSOP 2012

iunie 4, 2012 in Exclusiv, Gambling, Gambling America, Stiri

Ziua a-7-a la World Series of Poker 2012, este cea în care jucătorul profesionist de poker Andy Bloch a reușit să spargă gheața și a luat prima brățară din carieră după ce a câștigat Turneul 7, cu buy-in de 1,500$ Seven Card Stud.

Ziua a început cu o masă finală neoficială de trei jucători, condusă de David Williams, Bloch și Barry Greenstein. Caroline Hermesh a intrat în joc cu mai puțin de șase bet-uri și a pierdut jumătate din ele în fața lui Greenstein, dar a reușit totuși performanța de a termina pe locul 7 o masă finală la WSOP câștigând un premiu de 15.435$. Caroline devenind astfel a patra femeie care prinde o masă finală WSOP.  Andy Bloch a câștigat headsup-ul cu Barry Greenstein după ce i-a eliminat rând pe rând pe Huu Vinh și Stephen Su.

Bloch avea de 4 ori mai multe fise, iar acest avantaj a crescut rapid la o cota de 10 la 1 la cipuri, moment în care a venit mâna decisivă. Greenstein a concretizat o chintă la 8, iar Andy o chintă mare, la As. Astfel Andy Bloch a reușit după 9 mese finale și două titluri de vice-campion să-și adjudece prima brățară din carieră la World Series Of Poker. Greenstein a încasat 78.038$ pentru locul al doilea, iar Andy 126.363$.